Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Drone Racing Hungary: remek nyitás Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. április 04.
Ilyés Zsolt, alias ZsolteeFPV győzelmével és hatalmas közönségsikerrel ért véget az első Magyar Multirotoros Drón Bajnokság, a Drone Racing Hungary nyitófutama Velencén.
Tovább...
 
Velencén indul a drónok versengése Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. április 03.
Hivatalos multirotoros drón bajnokság indul Magyarországon, melynek első versenyére Velencén kerül sor április 3-án. A helyi Korzó homokos partján megrendezésre kerülő eseményen igaz mini légi parádéval várja az érdeklődőket a Magyar Drón Egyesület, a szakmai szervező FPV Race Hungary, a médiatámogató Drone Hungary, valamint a helyi partner Velencei-tó Turizmusáért TDM Egyesület (www.velenceturizmus.hu). A sorozat győztese képviselheti majd hazánkat az őszi világbajnokságon.
Tovább...
 
A Kézművesek Háza és a Mesterségek Háza is várja vendégeit Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2016. április 01.
Harmadik alkalommal szervez nyitott hétvégét a Népi Kézműves Alkotóházak Országos Egyesülete és a Népművészeti Egyesületek Szövetsége az országban működő népi kézműves alkotóházak, műhelyek és műhelygalériák számára. A kezdeményezéshez kapcsolódik a Kézművesek Háza és a Mesterségek Háza is. Mindkét helyen szeretettel várják azokat, akik szívesen ismerkednek a mesterekkel és mesterségeikkel.
Tovább...
 
A nemzet tanítóját köszöntötték Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. április 01.
ImageÉletútjának állomásait - népi dallamokkal és táncokkal felelevenítő - megható műsorral köszöntötték a székesfehérváriak a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban Kallós Zoltán néprajzkutatót és népzenegyűjtőt 90. születésnapja alkalmából. A számos díjjal elismert Nemzet Művészének Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése „Székesfehérvár Tiszteletbeli Polgára” kitüntető címet adományozott, amit dr. Cser-Palkovics András adott át neki.
Tovább...
 
Hétvégén megnyílik a megújult Gorsium régészeti park Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. április 01.
Gorsium – a tavaly év végén lezárult felújítást követően – megnyitja kapuit az ókor iránt érdeklődők előtt. Az új köntösbe öltözött régészeti park első rendezvénye április 2-án, szombaton délután lesz. Gelencsér Ferenc fotóművész „Római istenek és istennők” tárlatára a szervezők mindenkit szeretettel várnak!
Tovább...
 
IV. Fehérvári Halünnep  Kifogjuk a legjobb falatokat! Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2016. április 01.
Van itt csali és egy-két horog, lássuk, mire jutnak a palotavárosi tavak horgászai és szakácsai! A közösségkovácsoló családi ünnepen a botok végén a gyerekek nagy fogásra várnak, szüleik a bográcsok mellett a legízletesebb falatok reményében versenyezhetnek.
Tovább...
 
25 éve alakult meg a Veterán Repülők és Ejtőernyősök Fejér Megyei Egyesülete Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2016. április 01.
ImageMegalakulásának 25. évfordulója alkalmából tartott ünnepi közgyűlést a Veterán Repülők és Ejtőernyősök Fejér Megyei Egyesülete a Helyőrségi Klubban. Az eseményen összegezték a szervezet negyedszázados történetét, feladatait és eredményeit, majd elismerések átadására került sor.
Tovább...
 
Az autizmussal élőkre hívják fel a figyelmet Fehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2016. április 01.
ImageÁprilis 2-án ismét kékbe borul a város, a hagyományokhoz hűen Fehérvár ismét csatlakozott a „Ragyogjon kékben!” nemzetközi összefogáshoz, melynek célja, hogy felhívják a figyelmet az autizmussal élőkre és családjaikra. A rendezvény ideje alatt a Vörösmarty Színház és a Hotel Magyar Király is kék kivilágítást kap, lesz kék lufis séta és kiállítás is nyílik majd Képekké vált magány címmel.
Tovább...
 
Újabb véradás lesz szombaton a Fehér Palotában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. április 01.
ImageÚjabb véradó akciót szerveznek a Fehér Palota Üzletközpontban. Ezúttal árpilis 2-án, szombaton 14.00 és 18.00 óra között várják az önkénteseket az épület emeletén.
Tovább...
 
Ötös lottó: most sem robbant a bank Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. április 01.
ImageEzen a héten sem volt telitalálatos szelvény az ötös lottón, így a jövő héten már 676 millió Ft lesz a tét. 4 számot most 42-en találtak el, ők egyenként 1 275 090 Ft-tal lettek gazdagabbak, míg a hármasok (3 017 darab akadt) 18 795, a kettesek (89 284 db) 1 235 Ft-ot érnek a Szerencsejáték Zrt tájékoztatása szerint. A Nyerőszámok: 1, 23, 27, 42, 84. A Joker: 089694
Tovább...
 
Közlekedési prognózis hétvégére Nyomtatás E-mail
Írta: ORFK Kommunikációs Szolgálat - Mátay Balázs   
2016. április 01.
ImageAz Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatának tájékoztatása alapján az előttünk álló hétvégén (2016. április 1. és 2016. április 3. között) jellemzően az alábbi, a közúti közlekedést befolyásoló körülményekkel találkozhatnak a közúti forgalomban résztvevők. Jelentősebb lezárás, korlátozás a Közép-dunántúli régióban várhatóan nem lesz, az ország más területein viszont igen.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 Következő > Utolsó >>

Eredmények 13245 - 13255 / 20386